Υπηρεσίες

ΠΑΝΘΕΟΝ | Ενοικίαση εξοπλισμού catering

Η εταιρεία μας, δραστηριοποιείται στην ενοικίαση εξοπλισμού catering, για κάθε είδους εκδήλωση (γάμο, βάπτιση, παιδικά πάρτι, συνέδρια, κ.ά.). Έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε εξοπλιστικές απαιτήσεις έως 500 άτομα.

Δραστηριοποιούμαστε στην ενοικίαση εξοπλισμού εκδηλώσεων για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε με επιτυχία οποιαδήποτε κοινωνική σας εκδήλωση σε εξοπλισμό, επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα για κάθε περίσταση, απευθυνόμενη τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες.

Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε σας εκδήλωση, από μια συνάντηση φίλων σε ένα σπίτι μέχρι τη δεξίωση του γάμου σας και κάθε εταιρική εκδήλωση (γάμο, βάπτιση, παιδικά πάρτι, εταιρικές εκδηλώσεις, μνημόσυνα, κλπ). Η πολυετής εμπειρία μας, η ποιότητα των προϊόντων μας, οι οικονομικές μας τιμές και η υπευθυνότητα που νοιώθουμε απέναντί σας, μας έχουν αναδείξει, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξοπλισμού catering (τραπέζια, καρέκλες, σκαμπό, τραπεζομάντιλα, πιάτα, πιατέλες, μαχαιροπίρουνα, ποτήρια, ρεσώ, φούρνους, καταψύκτες, κ.ά.), ο οποίος ανανεώνεται και εμπλουτίζεται συνεχώς με στόχο την κάλυψη των απαιτήσεών σας. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία που έχετε, επικοινωνήστε μαζί μας και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

Συνεργαζόμενες υπηρεσίες

Διακόσμηση & στολισμός εκδηλώσεων

Η εταιρεία που συνεργαζόμαστε απαρτίζεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε πρωτότυπες και μοναδικές στιγμές για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Φωτογράφιση - Βιντεοσκόπηση

Σε συνεργασία με μια ομάδα επαγγελματιών φωτογράφων και βιντεοληπτών, αναλαμβάνουμε τη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση όλων των κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων.

Μπαλόνια - Μπαλονοσυνθέσεις

Στολισμοί με μπαλόνια για κάθε εκδήλωση! Σε συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, σας παρέχουμε οποιαδήποτε κατασκευή από μπαλόνια για διακόσμηση βάπτισης, γάμου, παιδικού πάρτι, εταιρικών εκδηλώσεων, κτλ.

Κτήμα Νικολάου

Το Κτήμα Νικολάου είναι ο ιδανικός χώρος για να φιλοξενήσει το γάμο σας, τη βάπτιση του παιδιού σας ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση θέλετε. Ο χώρος βρίσκεται στον οικισμό του Αγίου Ιωάννη στο Κορωπί.

Νυφικό αυτοκίνητο

Διαθέτουμε νυφικό αυτοκίνητο που θα εντυπωσιάσει! Σας παρέχουμε νυφικό αυτοκίνητο, στολισμένο ανάλογα με το στιλ σας και το ύφος στολισμού της εκκλησίας και του χώρου εκδήλωσης.

Ενοικιάσεις εξοπλισμού catering

Για τον γάμο, τη βάφτιση, τα πάρτι...και για όλες τις εκδηλώσεις, προσωπικές ή εταιρικές!

Αναλαμβάνουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και τον κατάλληλο εξοπλισμό, είτε θέλετε να οργανώσετε στο χώρο σας, από μια συνάντηση φίλων μέχρι τη δεξίωση του γάμου σας, είτε θέλετε να οργανώσετε οποιουδήποτε είδους εκδήλωση σε ενοικιαζόμενο χώρο-αίθουσα σε πολύ προσιτές τιμές. Μπορούμε, επίσης, να καλύψουμε τις ανάγκες σας για σερβίρισμα με εξειδικευμένο προσωπικό (σερβιτόρους, μετρ, μπάρμαν, κ.ά.), να προτείνουμε το μενού, το στήσιμο και να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσής σας.

Δείτε τον εξοπλισμό μας και συγκρίνεται τιμές!

Ζητήστε μας προσφορά

TOP