Όροι χρήσης

Όροι χρήσης - πολιτική απορρήτου

Πριν εισέλθετε στην ιστοσελίδα μας, σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε τους παρακάτω όρους χρήσης. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους χρήσης, διότι η περαιτέρω χρήση και περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Η παρούσα ιστοσελίδα είναι επίσημος διαδικτυακός τόπος της Πάνθεον Catering. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, που αναρτάται από την εταιρεία μας συμπεριλαμβανομένων εικόνων, κειμένων, λογοτύπων, φωτογραφιών, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας μας.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση και μεταπώληση περιεχομένου της ιστοσελίδας μας. Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα και τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρεία μας, είναι αποκλειστικά σήματα της εταιρείας μας, τα οποία προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Χρησιμοποιώντας την παρούσα ιστοσελίδα, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Η Πάνθεον Catering παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη. Οποιαδήποτε αναφορά ή σύνδεσμος (link) σε άλλη ιστοσελίδα, παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχονται στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες.

Τα στοιχεία που δίνονται από τον επισκέπτη της ιστοσελίδας προορίζονται για αποκλειστική χρήση από την εταιρεία μας και προφυλάσσονται από την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία περίπτωση δε μεταβιβάζουμε το περιεχόμενο αυτών, παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποδέκτη και το νόμο, εφόσον αυτό μας ζητηθεί ή σε περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματος θεωρούμε ότι μας θίγει.

Στη παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιούμε cookies μας για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. Με τη χρήση και πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε τα cookies.

Η Πάνθεον Catering δηλώνει ότι οι φωτογραφίες δεν είναι δεσμευτικές των προϊόντων και μπορεί να διαφέρουν. Επιπλέον δεν φέρει καμία ευθύνη και υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά ή ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών.

Η Πάνθεον Catering έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας και τους παραπάνω όρους χρήσης χωρίς καμία προειδοποίηση.

Για οποιαδήποτε απορία, πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήσης της ειδικής φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας ή μέσω e-mail (info@pantheon-exoplismos.gr). Ανά πάσα χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

TOP